Over Dé Peuter Expert

Dé expert in het opvoeden van peuters

Dé Peuter Expert

Mijn naam is Fleur en ik ben moeder van 4 kinderen (2,3,4 en 7 jaar). Toen ik moeder werd, bedacht ik dat ik vooral dingen wilde doen die mij energie gaven. Ik droomde ervan om ouders te begeleiden die vastliepen bij de opvoeding. Ouders die écht anders willen en hiervoor durven te gaan.

Het gaat dus niet om het zo snel mogelijk verhelpen van bepaald gedrag, want dat gaat je geen blijvende verandering opleveren. Dan weet je in een nieuwe fase alsnog niet wat je in kunt en wil doen.

Wie is Fleur

Mijn eigen gezin

Vanaf dat ik een jaar of 12 was, droomde ik al van een gezin met 4 kinderen. Ik heb geen idee waarom ik dit zo graag wilde, maar het gevoel was er altijd.

Inmiddels ben ik heel wat jaartjes verder en kan ik met trots zeggen dat het zo heeft mogen zijn. Ik heb vier kinderen fantastische kinderen samen met mijn man en het is een feestje om samen met hen van het leven te genieten.

Onze kinderen zitten in de leeftijd van 2 tot 7 jaar en we hebben op dit moment dus 2 peuters in huis. Net als alle andere peuters , vertonen zij ook peutergedrag. Gelukkig, zou ik bijna zeggen! Het is gezond om dat gedrag te vertonen en het helpt je jezelf ontdekken.

Het zit in ouders zelf!

Een blijvende verandering bereik je als je samenwerkt en elkaar begrijpt. Als je weet hoe je de signalen van je peuter kunt lezen en als je weet wat je als ouder belangrijk vindt.

En het mooie is.. Dit zit allemaal in jou en hoef ik je dus niet te vertellen. In een traject gaan we samen aan de slag om te leren wat er achter bepaald gedrag zit en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Gedrag komt namelijk altijd ergens vandaan. Niet alleen bij je peuter maar ook bij jou als ouder.

We kijken naar de situatie en bespreken wat jullie willen bereiken. Ik zal jullie begeleiden en aan het denken zetten. Dit zal leiden tot nieuwe inzichten, handvatten en een nieuwe manier van opvoeden. Na een traject weet je wat je op welke momenten wil en kan doen en zal je tijdens het opvoeden vooral nog plezier ervaren.

Herkenbare opvoedproblemen bij peuters

Ouders ervaren vaak dezelfde opvoedproblemen. Jouw zoektocht is dus heel normaal! Dat betekent alleen niet het er daarom maar bij hoort. Als jij het wil, kan het anders.

Slaap problemen

Temperamentvolle peuter

Driftbuien

Ongehoorzaamheid

Zou jij dingen binnen het gezin graag anders zien?

Dat kan! Verandering is voor elk gezin weggelegd. Vaak zijn kleine aanpassingen al genoeg om grote, blijvende veranderingen in gang te zetten. Ben jij er klaar voor?

Dé Peuter Expert

Mijn naam is Fleur en ik ben moeder van 4 kinderen (1,2,3 en 6 jaar). Toen ik moeder werd, bedacht ik dat ik vooral dingen wilde doen die mij energie gaven. Ik droomde ervan om ouders te begeleiden die vastliepen bij de opvoeding. Ouders die écht anders willen en hiervoor durven te gaan.

Fleur van der Nat De peuter expert gezinscoaching

Lees meer over
De Peuter Expert in de media

Hoi, ik ben Fleur!
Oprichter Dé Peuter Expert

"Veel ouders voelen zich een slechte ouder als ze om hulp vragen, maar het is juist iets heel moois. Je doet het omdat je ziet dat het anders kan en jij dit jezelf en je peuter ook gunt."

Zij gingen jou al voor

Blogs

De Peuter Expert wordt regelmatig gevraagd als expert voor verschillende artikelen en interviews. Fleur vindt het belangrijk kennis te delen en ouders op deze manier op weg te helpen in hun eigen situatie. Hieronder vind je de verschillende artikelen.

Filter

Filter

Volg De Peuter Expert

 

De Peuter Expert nieuwsbrief

Opvoedtips als eerste in jouw mailbox?

De Peuter Expert op Instagram