Het aanbod

Meer plezier in het opvoeden van jouw peuter!

Welke hulp past bij jouw situatie?

Als je een blijvende verandering wil binnen het gezin en in de dynamiek met je peuter, is het belangrijk om te weten dat dit altijd mogelijk is. Hoe naar het op dit moment ook is, de situatie kan anders als je weet wat je moet doen.

Om dit te weten is het goed om naar het grotere geheel te kijken. Daarom kijk ik als gezinscoach niet alleen naar het gedrag van je peuter, maar naar veel meer dan dat:

 • Welke dingen spelen er in het gezin en welk effect heeft wie op wie?
 • Welk gedrag laat jouw peuter zien en wat is de onderliggende boodschap?
 • Wat zou je je kind willen leren en leer je dat nu?
 • Welke (belemmerende) overtuigingen spelen er?
 • Wat zou je graag anders zien en hoe ga je dit bereiken?

We gaan dus samen kijken naar het totale plaatje, want dat gaat je een blijvende verandering opleveren. Verder geef ik je natuurlijk alle informatie die je nodig hebt met betrekking tot jouw specifieke ‘probleem’.  Mijn doel is om ouders langdurig en laagdrempelig te helpen bij de opvoeding.

Online

Zoom consult online

 • Persoonlijke hulp bij het gedrag van jouw peuter
 • Vooraf vul je een uitgebreid formulier in over de situatie
 • We proberen het echte probleem te achterhalen
 • Informatie over jouw specifieke situatie
 • Online consult van ongeveer 60 minuten
 • Contact via zoom
 • Mogelijkheid om achteraf per mail vraag te stellen
95 euro incl. btw

Online consult

Een online consult is dé manier om op een laagdrempelige manier hulp bij de opvoeding van je peuter te krijgen.

Tijdens dit 1 uur durende consult kijken we uitgebreid naar jouw persoonlijke situatie. Vooraf aan het consult krijg je een vragenlijst toegestuurd. Hierin worden verschillende vragen gesteld over de situatie zoals hij nu is. Dit geeft mij inzicht in het gezin, je peuter, andere dingen die spelen én de hulpvraag en de behoefte tijdens het consult. Hierdoor kan ik mij zo goed mogelijk voorbereiden en dus zo goed mogelijk helpen.

Tijdens het online consult zelf duiken we dieper in de situatie zoals hij bij jou thuis is. Dit kan natuurlijk nooit zo diep en uitgebreid als tijdens een traject, maar wel goed genoeg om handvatten te krijgen waar je na het consult direct mee aan de slag kunt. Daarnaast geef ik je informatie over dat wat er speelt. Het consult is dus heel praktisch, maar zal je ook zeker stof tot nadenken geven.

Als je de opvoeding samen doet, is het handig om dit consult ook samen te doen. Zo ben je beide onderdeel van de verandering.

Plan jouw consult

Volledig

4 maanden begeleiding

 • Intake via zoom
 • 5 consults (1-1.5 uur)
 • Hulp bij het grote geheel
 • Plezier in het ouderschap
 • Je peuter écht begrijpen
 • Rust binnen het gezin
 • Leer wat jij belangrijk vindt in de opvoeding
 • Blijvende verandering voor nu en de toekomst
 • Zorgvuldig afgestemd traject om zo succes te behalen
 • Coaching aan huis, online of locatie
Word intensief door Fleur begeleid!
995 euro incl. btw

4 maanden begeleiding (meest aangevraagd)

Het volledige pakket is zeer zorgvuldig samengesteld. Dit zorgt ervoor dat er met deze vorm van hulp het meeste langdurige succes wordt geboekt.

Ouders die bij mij komen, lopen vaak tegen diverse dingen in de opvoeding aan. Dit kunnen dingen in het gedrag van hun peuter zijn, maar ook vragen over hoe zij het beste kunnen handelen en hoe de communicatie onderling verloopt. Daarnaast kan bepaald gedrag van een peuter zich op verschillende momenten van de dag zichtbaar worden.

Je kunt dan denken aan driftbuien, ongehoorzaamheid of grenzen opzoeken. In deze situaties zie je dat dit niet alleen voorkomt op 1 moment, maar dat dit gedurende de dag steeds weer naar voren komt. Hierdoor beïnvloed het het gezin, de band met je kind en het plezier in de opvoeding. Dit is heel logisch, maar zo zonde, want het hoeft niet.

In het traject leer ik je wat er écht speelt en leer je hoe je je peuter het beste kunt begeleiding bij het gedrag wat hij of zij laat zien.

Ik leer je over de gehele opvoeding en we onderzoeken wat je belangrijk vindt. We kijken dus echt naar het grotere plaatje, zodat er een blijvende verandering zal plaatsvinden. Omdat je op een andere manier naar opvoeden leert kijken en je je kind beter leert begrijpen, heb je na dit traject genoeg handvatten om ook in de toekomst plezier te hebben in het ouderschap en de rust in huis te behouden.

De exacte duur van het traject wordt bepaald door de intensiviteit waarin de gesprekken worden gepland. Het advies hierin is om een gesprek om de week te plannen en tussentijds contact te hebben over dat wat er speelt.

Plan jouw sessie

Consult

Losse consults, betaling per uur

 • Intake via zoom
 • Persoonlijke hulp bij de opvoeding van jouw peuter
 • Weten wat er écht speelt
 • Rust binnen het gezin en de gezinsdynamiek
 • Weer plezier in het ouderschap
 • Duur van de hulp naar behoefte
 • Coaching aan huis of online
140 euro incl. btw

Los consult

Het boeken van losse consult, kan uiteraard precies hetzelfde resultaat geven als beschreven bij het traject. Het grote verschil is dat het traject op een bepaalde manier is opgebouwd en gekozen is voor een bepaald aantal keren, waarvan is bewezen dat dit voor de meeste mensen succesvol is.

Er zijn ook ouders die het liever in eigen hand houden, voor het geval ze bijvoorbeeld minder gesprekken nodig hebben. Dit snap ik en daarom bied ik ook de losse consults aan. Tijdens deze losse sessies gaan we hetzelfde te werk als tijdens het traject. Het succes hangt af van de intensiteit en het aantal keer wat passend is bij de situatie. Hou je het aantal keren liever open en kijk je graag hoe het gaat lopen? Dan is dit de beste keuze voor jou!

Plan jouw sessie

Herkenbare opvoedproblemen bij peuters

Ouders ervaren vaak dezelfde opvoedproblemen. Jouw zoektocht is dus heel normaal! Dat betekent alleen niet het er daarom maar bij hoort. Als jij het wil, kan het anders.

Slaap problemen

Temperamentvolle peuter

Driftbuien

Ongehoorzaamheid

Zou jij dingen binnen het gezin graag anders zien?

Dat kan! Verandering is voor elk gezin weggelegd. Vaak zijn kleine aanpassingen al genoeg om grote, blijvende veranderingen in gang te zetten. Ben jij er klaar voor?

Dé Peuter Expert

Mijn naam is Fleur en ik ben moeder van 4 kinderen (1,2,3 en 6 jaar). Toen ik moeder werd, bedacht ik dat ik vooral dingen wilde doen die mij energie gaven. Ik droomde ervan om ouders te begeleiden die vastliepen bij de opvoeding. Ouders die écht anders willen en hiervoor durven te gaan.

Fleur van der Nat De peuter expert gezinscoaching

Lees meer over
De Peuter Expert in de media

Hoi, ik ben Fleur!
Oprichter Dé Peuter Expert

"Veel ouders voelen zich een slechte ouder als ze om hulp vragen, maar het is juist iets heel moois. Je doet het omdat je ziet dat het anders kan en jij dit jezelf en je peuter ook gunt."

Zij gingen jou al voor

Blogs

De Peuter Expert wordt regelmatig gevraagd als expert voor verschillende artikelen en interviews. Fleur vindt het belangrijk kennis te delen en ouders op deze manier op weg te helpen in hun eigen situatie. Hieronder vind je de verschillende artikelen.

Filter

Filter

Volg De Peuter Expert

 

De Peuter Expert nieuwsbrief

Opvoedtips als eerste in jouw mailbox?