Anderen over Dé Peuter Expert

Dé expert in het opvoeden van peuters

Ervaringen van andere opvoeders

Mijn naam is Fleur en ik ben moeder van 4 kinderen (0-5 jaar). Toen ik moeder werd, bedacht ik dat ik vooral dingen wilde doen die mij energie gaven. Ik droomde ervan om ouders te begeleiden die vastliepen bij de opvoeding. Ouders die écht anders willen en hiervoor durven te gaan.

Review

Goud waard! Fleur stelt als gezinscoach precies de vragen die nodig zijn om goed naar jezelf en de situatie te kunnen kijken. Hierdoor krijg je nieuwe inzichten en leer je waarom dingen gaan zoals ze gaan.

Review Sam

Moeder van peuter

De handvatten die jij als gezinscoach ons gegeven hebt, zullen we steeds weer opnieuw kunnen toepassen. Dank daarvoor!

Review Marc en Manon

Peuter 2 jaar en zoon 5

We hebben de hulp ingeschakeld n.a.v. de driftbuien en woede aanvallen van onze jongste. Hij is 2 jaar en zorgt voor onzekerheid. Dit was vermoeiend en we liepen af en toe behoorlijk vast.

Fleur had door dat er met name ook bij mij (Manon) wat dingen dwars zaten. Ze heeft ervoor gekozen dat samen met mij aan te pakken. Hierdoor hebben wij 2 momenten samen gezeten en echt even rustig kunnen praten. Dit waren fijne gesprekken!

Het fijne is dat er écht gekeken wordt naar de behoefte op dat moment. Ik zou andere ouders met problemen willen zeggen: Ga ervoor! Ik werk in de kinderopvang en heb er ook zo veel aan gehad.

Review Ouders

zoon 2 en 4 jaar

Fleur heeft ons geholpen met onze zoon van vier. Ze heeft praktische tips en handvatten gegeven die snel resultaat hebben gehad. Kleine aanpassingen die wij hebben gedaan hebben geleid tot een groot effect op het gedrag van onze zoon.

Review

Sommige dingen weet je wel, maar vergeet je in de haast vaak. Je wordt aan het denken gezet en gaat daardoor je eigen keuzes weer onder de loep nemen.

Ik besef me dat ik met andere keuzes weer de juiste vibe te pakken krijg. Dat weer even bedenken geeft rust in mijn hoofd. Dank daarvoor!

Review

Bij de webinar van Fleur kreeg ik in korte tijd heel veel informatie. Veel diepgang, maar ook concrete tips waar je direct mee aan de slag kan.

Ik kreeg op al mijn vragen antwoord gedurende de webinar. Daarnaast het een interactieve webinar, waarbij je ook verhalen van andere ouders meekrijgt en dat is heel fijn. Zo merk je dat je niet de enige ouder bent die door de peuterfase heen gaat.

Review Seher

Dank je wel voor de vernieuwde blik m.b.t. opvoeden. Ik vond het heel leerzaam. Grenzen stellen is zo bekend, maar het stukje volgen was nieuw voor mij. Ik merk dat een combinatie hiervan ons goed gaat passen.

Review Ouders

Met peuter

Het heeft echt ons leven thuis zo enorm positief veranderd! Daar ben ik Fleur echt dankbaar voor. Wat ik fijn vind aan werken met Fleur is dat ze als opvoedcoach niet oordeelt of haar manier van opvoeden bij je neerlegt, maar dat ze echt gaat kijken naar wat past bij jou en jouw gezinssituatie. Echt super fijn.

Review

Fleur is een ervaren gezinscoach met een warme persoonlijkheid. Ze kan zich goed inleven en geeft direct praktische en handzame tips waarmee je direct aan de slag kunt. Ze heeft ons geholpen met opvoed kwesties zoals driftbuien en problemen rondom het naar bed brengen van onze 3 jarige dochter. Ze legt snel de kern bloot en leest tussen te regels door waar de noodzaak en echte aandachtsgebieden liggen. Na een aantal sessies hadden wij al super veel resultaat. Wij kunnen Fleur dan ook zeker aanbevelen.

Review Sonja

Nogmaals dank voor de fijne webinar van gisteren. Ik vond het leuk en leerzaam om erbij te zijn. Je legt de theorie op een heldere en laagdrempelige manier uit en ik heb al direct dingen gehoord waar ik mee aan de slag wil gaan. Het heeft mij zeker aan het denken gezet en ik hoop wat handvaten te hebben gevonden om mijn peuter op een liefdevolle manier te kunnen volgen en begrenzen. Dankjewel!

Review Carlijn

Moeder van 3 jongens

Als moeder van 4 kinderen is Fleur bij uitstek al ervaringsdeskundige, maar als moeder en gezins- en opvoedcoach biedt zij goede handvatten en praktische tips die je direct kan toepassen in jouw dagelijks leven.

Zij begrijpt en herkent de problematiek waar iedere ouder tegenaan loopt en biedt logische oplossingen, veranderingen die binnen een paar dagen hier al voor veel meer rust hebben gezorgd. Een echte aanrader dus!

Review Hellen

Ik vind vooral de manier hoe jij dingen uitlegt, heel prettig. Ik vind andere experts vaak zo betuttelend overkomen en krijg vaak het idee dat ik het compleet verkeerd doe. Jij doet dit echt anders, laat iedereen in hun waarden en geeft veel alternatieve opties. Dus ik waardeer vooral jouw aanpak en de manier hoe iets overkomt.

Review Ouders

Kind 1 en 3 jaar

Wij hebben het traject als fijn ervaren. Wat Fleur als opvoedcoach goed doet is vragen stellen die ons als ouders aan het denken zetten. Door de afspraken werden wij gedwongen het dagelijkse ritme even los te laten en van een afstandje naar de situatie te kijken.

Buiten de afspraken hadden wij het hierdoor vaker over situaties en hoe wij hiermee om konden gaan. Wij merken duidelijk verschil in het gedrag van onze zoon. Heel erg bedankt!

Review Remco en Malou

Zoon en dochter

We hebben 2 trajecten gehad bij Fleur. Ze is als gezinscoach praktisch en concreet ingesteld, dus dat paste precies bij ons. We konden gelijk aan de slag met zaken waar we al een tijd tegenaan liepen en zagen dan ook snel resultaat binnen de gezinsdynamiek.

Ook op persoonlijk vlak weet ze je te triggeren en bepaalde dingen op een andere manier te bekijken. We vonden het fijn dat we niet bij ons thuis af spraken maar op een ‘neutrale’ plek. Dat maakt toch wel verschil hebben wij gemerkt. Bedankt Fleur voor je hulp en het meedenken.

Review

Als het soms weer wat minder gaat, denk ik aan wat we bij Fleur hebben geleerd. Zo kan ik makkelijk uit mijn oude gewoontes stappen en mijn nieuwe weer inzetten. Aanrader! Heel bijzonder om te ervaren dat het al die tijd in onszelf zat!

Review Moeder

Met 2 dochters

Wat heel duidelijk werd bij de webinar is dat het vooral heel duidelijk en liefdevol kan. Er wordt gekeken naar de kant van zowel kind als ouder. Ik vond het heel goed dat ook de chat in de gaten werd gehouden en niemand overgeslagen werd in het beantwoorden van vragen. Fleur nam als opvoedcoach de vragen serieus en ging er op in. Vaak wordt de chat vergeten, maar hier dus niet! Wat ik meegenomen heb, is dat we onze oudste dochter meer verantwoordelijkheden moeten geven. Dat zij ook inspraak heeft in wat we gaan doen en we naar haar luisteren.

Herkenbare opvoedproblemen bij peuters

Ouders ervaren vaak dezelfde opvoedproblemen. Jouw zoektocht is dus heel normaal! Dat betekent alleen niet het er daarom maar bij hoort. Als jij het wil, kan het anders.

Slaap problemen

Temperamentvolle peuter

Driftbuien

Ongehoorzaamheid

Zou jij dingen binnen het gezin graag anders zien?

Dat kan! Verandering is voor elk gezin weggelegd. Vaak zijn kleine aanpassingen al genoeg om grote, blijvende veranderingen in gang te zetten. Ben jij er klaar voor?

Dé Peuter Expert

Mijn naam is Fleur en ik ben moeder van 4 kinderen (1,2,3 en 6 jaar). Toen ik moeder werd, bedacht ik dat ik vooral dingen wilde doen die mij energie gaven. Ik droomde ervan om ouders te begeleiden die vastliepen bij de opvoeding. Ouders die écht anders willen en hiervoor durven te gaan.

Fleur van der Nat De peuter expert gezinscoaching

Lees meer over
De Peuter Expert in de media

Hoi, ik ben Fleur!
Oprichter Dé Peuter Expert

"Veel ouders voelen zich een slechte ouder als ze om hulp vragen, maar het is juist iets heel moois. Je doet het omdat je ziet dat het anders kan en jij dit jezelf en je peuter ook gunt."

Blogs

De Peuter Expert wordt regelmatig gevraagd als expert voor verschillende artikelen en interviews. Fleur vindt het belangrijk kennis te delen en ouders op deze manier op weg te helpen in hun eigen situatie. Hieronder vind je de verschillende artikelen.

Filter

Filter

Volg De Peuter Expert

 

De Peuter Expert nieuwsbrief

Opvoedtips als eerste in jouw mailbox?

De Peuter Expert op Instagram