Skip to main content

Voor de GRATIS webinar zijn extreem veel aanmeldingen gekomen! Super leuk! Om genoeg kwaliteit en persoonlijke aandacht te kunnen geven, heb ik moeten besluiten niemand meer toe te laten tot de webinar. Super jammer, maar er volgen er snel meer!

Misschien heb je het ergens al gezien, maar misschien zie je dit bericht voor het eerst. Op 18 januari om 20:00 uur geef ik een GRATIS webinar. In deze webinar neem ik je mee in het grenzen stellen, maar toch ook je kind volgen. Wat is nou het juiste en gaan die twee wel samen?

Wat kun je verwachten?

Het afgelopen jaar kreeg ik op Instagram vaak vragen over hoe je nou grenzen kan stellen en toch ook je kind kan volgen. Dit zijn twee veelgehoorde dingen in de wereld van het opvoeden, maar hoe het precies werkt zorgt voor onduidelijkheid.

Ik kan mij goed voorstellen dat deze twee dingen elkaar gevoelsmatig tegenspreken. In de webinar van 18 januari vertel ik je graag meer over deze twee dingen.

Het stellen van grenzen is namelijk super belangrijk bij peuters. Maar waar zijn die grenzen eigenlijk goed voor en kun je ook een peuter opvoeden zonder harde grenzen? En aan de andere kant…

Je peuter volgen.. hoe werkt dat precies? Betekent dat dat je moet doen wat je kind zegt of zit dat anders in elkaar? En hoe gaat dat grenzen stellen dan samen met het volgen van je kind? Allemaal logische vragen en juist dat zijn de vragen die ik voor je ga beantwoorden in deze webinar.

Ik neem je deze avond mee in de wereld van de grenzen en het volgen. Ik vertel je meer over beide onderwerpen en hoe je ze combineert én ik plan ruimte in om je persoonlijke vraag rondom dit onderwerp te stellen.

Mocht jij deel willen nemen, vul dan het contactformulier in en zet in het bericht dat je mee wil doen. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een mail.

Doe je mee en heb jij een persoonlijke vraag voor deze avond? Bedenk vooraf al even goed wat je precies zou willen weten. Zo kun je hem op de juiste manier verwoorden en kan ik hem zo goed mogelijk beantwoorden. Het wordt best een drukke avond en alleen op die manier kan ik aan iedereen de juiste aandacht geven!

Ik heb er zin in! Doe jij de 18e mee?